Güven İnşaat Güven Yapı Market Keşan Postası Reklam Ver
Siyaset

Yeni Parti Keşan’da‘İlçe Başkanlığı Ön Seçimi’ 26 Eylül’de yapılacak

  Yeni Parti Keşan İlçe Başkanlığı, ilçe başkanlığı ön seçimi için hazırlıklarını sürdürüyor. Parti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek ön seçim, 26 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Yeni Parti Keşan İlçe Başkanlığı’nda..

Yeni Parti Keşan’da‘İlçe Başkanlığı Ön Seçimi’ 26 Eylül’de yapılacak

 

Yeni Parti Keşan İlçe Başkanlığı, ilçe başkanlığı ön seçimi için hazırlıklarını sürdürüyor. Parti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek ön seçim, 26 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Yeni Parti Keşan İlçe Başkanlığı’nda yapılacak.

Ön seçim kapsamında üyeler, ilçe başkanlığı için tercihlerini sandıkta kullanacak. Yeni Parti Keşan İlçe Başkanlığı, seçim sürecinin üyelerin katılımı ve iradesi doğrultusunda gerçekleştirilmesi için çalışmalarını tamamladı.

YENİ PARTİ KEŞAN KURUCU İLÇE BAŞKANI ANIL ÇAKIR’DAN AÇIKLAMA

Yeni Parti Keşan  Kurucu İlçe Başkanı Anıl Çakır, ön seçim sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, üyelerin katılımının önemine dikkat çekti.

Çakır açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Partimizin yeni siyaset anlayışında üyelerimizin söz ve karar sahibi olması bizim için büyük önem taşıyor. 26 Eylül’de gerçekleştireceğimiz ilçe başkanlığı ön seçiminde üyelerimiz sandık başına giderek iradelerini ortaya koyacaklar.

Bu sürecin şeffaf, demokratik ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmesini önemsiyoruz. Keşan’da partimizin geleceğini hep birlikte şekillendireceğimiz bu seçimde tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum.

26 Eylül Cumartesi günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında tüm üyelerimizi Yeni Parti Keşan İlçe Başkanlığımıza bekliyoruz.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL