İlçe Millî Eğitim Müdürü Sercan Kemik, Feride ve Mehmet Çuhacı Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi, okul yönetiminden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü..
İlçe Millî Eğitim Müdürü Sercan Kemik, Feride ve Mehmet Çuhacı Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi, okul yönetiminden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki eğitim kurumlarına yönelik okul ziyaretlerini sürdüren İlçe Millî Eğitim Müdürü Sercan Kemik, Feride ve Mehmet Çuhacı Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında ilk olarak sınıfları gezen ve öğrencilerle yakından ilgilenen Müdür Sercan Kemik, 2026-2027 eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar dileyen Kemik, gençlerin hedefleri konusunda onlara tavsiyelerde bulundu.
OKUL YÖNETİMİ VE ÖĞRETMENLERLE İSTİŞARE
Okul Müdürü Mesut Akıncı’dan okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri, sosyal ve kültürel çalışmalar ile fiziki durum hakkında brifing alan Sercan Kemik, daha sonra öğretmenler odasında okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.
Toplantıda, 2026/70 sayılı Genelge kapsamında yürütülecek iş ve işlemler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Eğitim kalitesinin artırılması, öğretmenlerin mesleki çalışmalarının desteklenmesi ve öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimlerinin güçlendirilmesine yönelik kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.
Karşılıklı görüş alışverişi ve fikir paylaşımının ardından iyi dileklerle sona eren ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla tamamlandı.
ALPCAN DEMİR
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)