Ahmet Baran Yazgan: “CHP, Özgür Düşünceyi ve Parti Disiplinini Bir Arada Yaşatan Bir Partidir”
ERDOĞAN DEMİR
CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Keşan’da arsa satışlarını kabul eden ve grup kararına uyan 5 CHP’li meclis üyesine teşekkür etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yazgan, parti disiplini ve özgür düşüncenin CHP’de birlikte var olduğunu belirterek, “Parti grup kararına uymak, bizim parti kültürümüze yakışan bir durumdur” dedi.
GRUP KARARINA UYAN 5 MECLİS ÜYESİNE DESTEK
CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Keşan’da belediyeye ait arsa satışlarını kabul eden ve satışlara karşı olmalarına rağmen grup kararına uyan 5 CHP’li meclis üyesine teşekkür etti.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yazgan, CHP’nin hem özgür düşünceyi hem de parti disiplinini esas alan bir parti olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Cumhuriyet Halk Partisi, özgür düşünebilen üyeleri ile güçlü ve demokratik bir partidir. Bu arkadaşlarımız fikirlerini belirtmiş ve belirtmeye devam edecektir ama bunun yanında parti disiplini gereği parti grup kararına uymuşlardır ve bu çok normaldir.”
PARTİ KÜLTÜRÜ VE DİSİPLİN VURGUSU
Yazgan, konunun parti kültürü içinde değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, CHP’li meclis üyelerine ve parti üyelerine belediye yönetiminin arkasında durdukları için teşekkür etti.
Bu açıklama, Keşan’daki arsa satışları konusunda CHP içinde yaşanan fikir ayrılıklarının parti disiplini çerçevesinde yönetildiğini ortaya koydu.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)