Edirne Milletvekili Ün’den Sağlık Bakanı’na Tadilat Sorusu: Vatandaşlar Yanıt Bekliyor
ERDOĞAN DEMİR-
Edirne Milletvekili Ediz Ün, TBMM’ye verdiği önergeyle Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na Keşan Devlet Hastanesi’nde yapılacak tadilatları sordu.
2019 yılında tamamlanarak hizmete açılan Keşan Devlet Hastanesi’nde acil servis, yoğun bakım, ameliyathane ve merkezi röntgen birimlerinde tadilat yapılacak.Tadilat sırasında yoğun bakımların tamamen, ameliyathane, acil servis ve merkezi röntgen birimlerinin ise kısım kısım kapatılacak.
Keşan Devlet Hastanesi, yalnızca Keşan ilçesine değil, çevre ilçelere de sağlık hizmeti sunuyor. Tadilat sürecinde yaşanabilecek aksaklıkların bölgedeki sağlık hizmetlerini ne şekilde etkileyeceği ise merak konusu.
Bölgeye hizmet veren hastanedeki bu düzenlemeler vatandaşlar açısından ciddi mağduriyetlere yol açabileceği ifade eden Edirne Milletvekili Ün, Bakan Memişoğlu’na şu soruları yöneltti:
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)