Siyaset

Mehmet Tolga Akalın’dan Ümit Özdağ’a Silivri’de Ziyaret

Mehmet Tolga Akalın’dan Ümit Özdağ’a Silivri’de Ziyaret

ERDOĞAN DEMİR-

İYİ Parti’nin son genel kurulunda  Genel Başkan Adayı olan Keşanlı Mehmet Tolga Akalın, Silivri Cezaevi’nde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak ve parti yöneticileriyle de görüşen Akalın, Özdağ’ın mücadelesini sürdürdüğünü belirterek, “Türk Milliyetçilerinin birleşmesine katkı sağlayacaktır” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Mehmet Tolga Akalın, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Akalın, “Özdağ, cesaret ve kararlılığından hiçbir şey kaybetmemiş, mücadelesine daha da güçlü devam ediyor” ifadelerini kullandı.

ZAFER PARTİSİ YÖNETİCİLERİYLE DE BULUŞTU
Tolga Akalın, cezaevi ziyaretinin ardından Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak ve parti yöneticileriyle bir araya geldi. “Türk Milliyetçilerinin birleşmesine önemli katkılar sağlanacaktır” diyen Akalın, sürecin siyasi dengeler açısından kritik olduğuna vurgu yaptı.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Görüşme sırasında kendisine eşlik eden Zafer Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Uğur Tarhan’a teşekkür eden Akalın, siyasi mücadelenin devam edeceğini belirtti.

Görüşmenin ardından Akalın’ın açıklamaları, Türk siyasetinde milliyetçi cephede olası ittifak ve birliktelik tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL