HABER MERKEZİ
Halk arasında çekik göz şekli olarak bilinen badem göz, gözün dış tarafındaki kenarının iç kenarlara oranla daha yukarıda ve dışa doğru çekik olması ile şekillenmektedir. Göz şekli badem göz estetiği ile gözlere badem şekli verilmektedir.
Badem Göz Estetiği Nedir?
Badem gözler, günümüzdeki en popüler göz şekillerinden biridir. Bu nedenle birçok kişi badem göz estetiği ile gözlerini badem göz şeklinde yaptırmaktadır. Bu estetik işlem ile gözler tıpkı bir badem şeklini almaktadır.
En iyi Badem Göz Estetiği Teknikleri Nelerdir?
Badem göz ameliyatı, endoskopik olarak temporal kesikle, ip askılamayla ya da göz kenarından açılan minimal bir kesik ile yapılabilmektedir. Genellikle badem göz estetiği için hangi tekniğin kullanılacağına doktorlar karar vermektedir. Uzman hekiminiz sizin için uygun yöntemi seçecektir.
Ameliyat Öncesi Neler Yapılmalı?
Ameliyat öncesinde dikkat edilmesi gerekenler, kişilere uygulanacak olan anesteziye göre değişiklik göstermektedir. Eğer işlem lokal anestezi ile gerçekleşecekse hastalar tok karınları ile işleme gelebilmektedir. Ancak işlem genel anestezi ile yapılacaksa işlem öncesi 8 saat açlık gerekmektedir.
Çene (Jawline) Dolgu Nedir?
Çene dolgusu, çene hattının daha keskin ve daha çıkıntılı bir görünüme sahip olması için uygulanmaktadır. Bu işlem ile yüz hatları daha simetrik, daha şık ve daha orantılı hale gelmektedir. Yapılan dolgu işlemi ameliyatsız şekilde gerçekleşmektedir.
Çene Dolgusu Nasıl Uygulanır?
İşleme başlamadan önce kişilerin herhangi bir acı hissetmemesi için lokal anestezik krem uygulanır. Ardından jawline dolgu için uygun dolgu maddesi seçilerek cilt altına enjekte edilir. İşlemden hemen sonra kişiler günlük yaşamlarına geri dönebilmektedir. Uygun bir tarihten doktorunuz sizi kontrol için çağıracaktır.
Neden Çene Dolgusu Yapılır?
Bu işlem ile yüz şekli daha estetik ve daha kozmetik bir hale gelir. Gıdı ve boyun arasındaki oran düzelir. Ayrıca jawline dolgu ameliyat ve anestezi gerektirmemektedir. Bu nedenle daha uygun fiyatlar ile yapılmaktadır.
Jawline Çene Dolgusunun Avantajları Nelerdir?
Bu işlemin en büyük avantajlarından biri yüzün daha orantılı olmasını sağlamasıdır. Yapılan jawline dolgu ile çene şekillenirken, yüz hatları da daha keskinleşir. Çene ucu daha belirgin bir hale gelir. Çene çevresindeki kırışıklıklar düzelir.
Kaş Kaldırma İşlemi Nedir? Neden Sarkar?
Kaşların düşük olması ve sarkması, kaş kaldırma ameliyatının en temel nedenlerinden biridir. Kaşlar yaşlanma süreci, genetik faktörler ve çeşitli dış etkenler nedeni ile sarkabilmektedir. Bu sarkmalar ve düşmeler için kaş kaldırma işlemi uygulanmaktadır.
Kaş Kaldırma Kimlere Yapılır?
Kaş kaldırma işlemi genel olarak kaşları sarkan ya da düşük olan kişilere uygulanmaktadır. Bu gibi sorunlardan şikayetçi olan kişiler kaş kaldırma işlemi ile daha estetik bir görüntü elde edebilmektedir. Bunun yanı sıra kaş kaldırma ameliyatı olacak kişilerin sağlık durumu iyi olmalıdır.
Kaş Kaldırma Nedir? Kaş Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?
Kaş kaldırma işlemi ile sarkan ve düşen kaşlar eski hallerine geri getirilmektedir. Bunun yanı sıra kaş kaldırma işlemi cerrahi olan ve cerrahi olmayan olarak iki farklı grupta incelenmektedir. Kişiler için en uygun olan yönteme hekimler karar verecektir. Bu nedenle işlemden önce doktorunuz sizi detaylı bir muayeneye sokacaktır.
Ameliyatsız Kaş Kaldırma Teknikleri
Ameliyatsız kaş kaldırma teknikleri, kişilerdeki kaş düşüklüğünün ve sarkıklığının oranına göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak ameliyatsız kaş kaldırma işlemleri botoks, dolgu, ipek kaş, fokus ultrason ve fraksiyonel radyo frekans yöntemleri ile yapılmaktadır. En doğru kararı doktorunuz size söyleyecektir.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)